Knowledge Business Blueprint od Tony Robbinsa

KAJ JE KNOWLEDGE BUSINESS BLUEPRINT 2019

Vsakih nekaj desetletij se pojavi nekaj novega, ki pretrese in popelje industrijo v povsem novo in drugačno smer.

Pomislite na to, kako je Netflix v zelo kratkem času spremenila celotno industrijo najema filmov in dobesedno postavila behemoth BlockBuster Movie Rentals iz poslovanja. Ali v zadnjem času, kako sta Uber in Lyft popolnoma preobrnila industrijo taksi kabine z novim modelom, s katerim ne bi mogli tekmovati.

Podobna sprememba paradigme se trenutno dogaja v izobraževalni industriji.

Predvsem en program obljublja, da bo na novo opredelil izobraževalne dejavnosti in s seboj prinesel nov standard, kako se bodo ljudje od zdaj naprej učili po vsem svetu.

KAJ VSE VSEBUJE KNOWLEDGE BUSINESS BLUEPRINT ONLINE TRENING?

Ta sistem za samo-učenje, ki spreminja igro, je sestavljen iz dveh komponent:

  1. Tečaj načrtovanja poslovnih znanj
  2. Programska oprema Mindmint Done-For-You

Za tem učnim sistemom je nekaj velikih ljudi, ki jih bom našel tik pod. Prepričan sem, da bo to kmalu podjetje, ki se bo naučilo, kako voditi donosne, smiselne in najpomembnejše učne seje za mentorstvo za sebe in druge, pri tem pa spodbujati rast gibanja za samoučenje.

  • Tečaj prikazuje ljudem, kako sistematično izločiti tisto, kar vedo, in ga deliti z drugimi
  • Programska oprema samodejno ustvari program za učinkovito in učinkovito učenje (osebno ali virtualno)
  • Tečaj daje ljudem dokazane tržne strategije za zapolnitev sedežev, dostavo vrednosti, plačilo in ponavljanje
  • Tečaj in programska oprema omogočata ljudem dokazana orodja, ki zagotavljajo nepozabno učno izkušnjo, tako da se bodo njihovi kupci vedno znova in znova vračaliIn čeprav še niso strokovnjaki, jih bo naučil, kako omogočiti nekemu drugemu tečaj (in ga plačati za to).
  • Tečaj prikazuje ljudem vse, kar morajo vedeti, da bi pridobili svoje znanje, organizirali mastermind dogodek in se prepričali, da teče gladko za velik dobiček, medtem ko programska oprema obravnava vso logistiko.

Na voljo je bilo dobesedno $ 500k, porabljenih za izdelavo programske opreme same, da bi uspešno vodenje e-učenja in načrtovalca bilo enostavno. Več o tem si lahko ogledate na njihovem Facebook page-u, Twitter profilu, Linkedinu, Contentlyju, Ning, WordPress site, Crunchbase profile, Adsoftheworld

You can check out the official website here:

,

Kdo Sta Avtorja Knowledge Business Blueprinta?

TONY ROBBINS
Tony resnično ne potrebuje uvoda, toda če ste v zadnjih 30 letih nasedli na puščavskem otoku …

Tony Robbins je ameriški avtor, govornik, podjetnik, filantrop in življenjski trener. Najbolj znan je po svojih velikih nastopih v živo, reklamnih filmih, seminarjih in knjigah za samopomoč, vključno z Unlimited Power in Awaken the Giant Within.

Tony je živa legenda na področju samoučenja, motivacije in uspeha.


DEAN GRAZIOSI

Dean Graziosi ve, kako ustvariti uspeh. Vse svoje življenje je naredil, vključno s tem, da je bil večkratni najbolj prodajani avtor NY Timesa in da je na televiziji vsak dan 16 let kot eden najbolj gledanih nepremičninskih in uspešnih trenerjev naše generacije.

Dean je povečal uspeh in dobiček v vsakem od teh prizadevanj v svoji evoluciji, njegova podjetja in blagovna znamka pa so ustvarili skoraj $ 1 milijardo dolarjev prihodkov. Dean je obseden z delitvijo navad o uspehu, ki jih je naučil na poti.

Be the first to comment on "Knowledge Business Blueprint od Tony Robbinsa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*