Kako Uspešno Organizirati Lasten Mastermind Seminar?

Knowledge Business Blueprint od Tony Robbinsa in Dean Graziosi-ja

Dean Grazisoi and Tony Robbins sta tako imenovana guruje, ko se fre za organizacijo mastermind seminaries, saj to delata že dolga leta in s tem tudi služita veliko denarja. Svoje znanje sta sedan pripravljena deliti s širšo publiko v njunem najnovejšem online seminaju imenovanem Knowledge Business Blueprint. Več informacij si lahko ogledate tudi na spodnji facebook povezavi:

Kaj Vsebuje Knowledge Business Blueprint?

Knowledge Business Blueprint je online tečaj, v katerem bosta imenovana avtorja predstavila njun poslovni koncepr organizacije mastermind seminarjev. Naučili se boste, kako lahko tudi vi sami organizirate takšen seminar, kaj morate zato storiti in kako se tega najuspešnje lotite. Online seminar polev video vsebina vsebuje tudi PDF dokumente in proghramsko opremo, s katero boste lahko organizacijo in planiranje takšpnih seminarjev vodili iz vašega doma ali pisarne.

Za izvedbo in izdelavo spletnega seminarja je bilo porabljenih nekaj čez $ 500k,  za izdelavo programske opreme same, da bi uspešno vodenje e-učenja in načrtovalca bilo enostavno. Več o tem si lahko ogledate na njihovem Facebook page-u,  Linkedinu, WordPress site, Crunchbase profile, Adsoftheworld, Flickerju, Quori, About.me, Ask.fm

Kdo sta Avtorja Dean Graziosi in Tony Robbins?

Tony Robbins je eden najvplivnejši Ameriških gurujev in eden izmed najboljši v organizaciji mastermindov. Z več kot 20 let izkušenj v javnem nastopanju, lastnim več miljonskim podjetjem je na tem področju prava avtoritet, ki ji ni primerjave. V letošnjem letu se je odločil, da se poveže še z enim gurujem, ki prav tako zastopa isto področje – ime mu je Dean Graziosi.

Tudi Dean je zelo poznan osebnost s področja javnega nastopanja, motiviranja in ustvarjanja lastnih poslovnih idej. Skupaj predstavljata neustavljiv par in prepričani smo, da bo njun najnovejši online trening prava uspešnica in t.i best seller. Dean že več let potuje po ameriki, izobražuje vodstvene kadre največjih ameriških podjetij in vodi mastermind seminarje. Do sedaj mu še ni uspelo izpeljati dolgoletne želje po lastnem online treningu, ki pa se mu je uresničila sedaj skupaj z Tony Robbinsom.

Be the first to comment on "Kako Uspešno Organizirati Lasten Mastermind Seminar?"