Tek po lončarijiObjavljeni so rezultati, fotografije in filmček 15. Teka po Lončariji.
 

Tekaška liga

Tekaska liga

Zadnji tek rekreativne tekaške lige bo v sredo, 15.6. ob 19:00. Vabljeni
 

Nogomet

Prvomajski turnir

Žreb za prvomajski turnir v malem nogometu bo v TOREK, 25.04.2017, ob 20:00 v Tina baru.
 
 
 

Vabilo

Športno in turistično društvo Lončar vas vabi na prvomajski turnir v malem nogometu, ki bo potekal na igrišču v Dolenji vasi v PONEDELJEK, 01. MAJA 2017.
Turnir bo potekal ves dan. Željeno je, da se moštva sestavijo po tradicionalnem načinu: po vaseh, ulicah ali kakšni drugi povezanosti. Druženje ob prazniku dela je osnovni moto turnirja.

PRAVILA TEKMOVANJA:
1. Splošna pravila: Splošno v ...


 
 

15. TEK PO LONČARIJI

Za nami je več kot uspešen 15. tek po Lončariji. Tokrat še boljši, saj je bilo na teku preko 300 tekmovalcev, kar je rekordna udeležba! Vsem seveda iskrene čestitke, za nas ste vi vsi zmagovalci!

 

Objavljeni so rezultati, galerija slik, in filmček.

pdf9,4km absolutno (.pdf 426KB)
pdf9,4km po kategorijah (.pdf 444KB)
pdftek na 2km (.pdf 307KB)
pdftek na 600m (.pdf 297KB)
pdftek na 300m (.pdf 312KB)
 
 

4. tek rekreativne tekaške lige

16.6.2016 je bil na razporedu še zadnji (četrti) tek Rekreativne tekaške lige 2016, ki poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti. Tekaška liga, ki poteka pod okriljem Športno in turističnega društva Lončar je številčno obiskovana tako iz strani tekačev kot »navijačev«.

Zadnjega teka se je udeležilo 42 tekačev v moških in ženskih kategorijah.

Med najmlajšim ...Sponzorji:

vzajemna   riko
   
       
    perskindol    
     
 
   
Ostali: MEDICALL, AGEKO, AVTOHIŠA ŠILC, KOVING, BITIS, ELDAMEDO, ARKO MATJAŽ - inox ograje po meri, GASILSKI SEKTOR DOLENJA VAS, TISKARNA P&G
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke