Tek po lončarijiObjavljeni so rezultati in prve fotografije 14. teka po Lončariji.
 

Tekaška liga

Tekaska liga

Tekaška liga se bo nadaljevala v sredo, 1.6. ob 19:00. Vabljeni
 

Nogomet

Prvomajski turnir

30.4. je potekal 24. tradicionalni turnir v malem nogometu! Zmagala je ekipa Lončarske.
 
 
 

6. Pohod na bele stene

V soboto, 21.5.2016 smo organizirali pohod na Bele stene, ki se ga je udeležilo 13 pohodnikov.

Slike

 
 

2. tek rekreativne tekaške lige

V sredo, 18.5.2016 je bil pod okriljem Športno in turističnega društva Lončar 2. tek Rekreativne tekaške lige, ki poteka v Dolenji vasi s startom in ciljem pri sv. Marjeti. Drugega teka od skupno štirih tekov se je udeležilo 42 tekačev.
V moški kategoriji do 17 let je bil najhitrejši Matevž Petek iz Lipovca, v ženski pa sta si prvo mesto razdelile Živa Ilc iz Dolenje vasi in tokrat naj ...


 
 

Rekreativna tekaška liga

Danes se je začela 4. rekreativna tekaška liga. Ker je bil del proge "pod vodo" je tokrat tek potekal po spremenjeni progi. Zmagovalec 1. teka je Arko Matjaž. Pri ženskah je zmagala Grandovec Petra.

pdfRezutati 1. teka (.pdf 258KB)
pdfSkupni rezultati (.pdf 332KB)

Slike..


Sponzorji:

vzajemna   riko
   
       
       
     
 
   
Ostali: MEDICALL, AGEKO, AVTOHIŠA ŠILC, KOVING, BITIS, ELDAMEDO, ARKO MATJAŽ - inox ograje po meri, GASILSKI SEKTOR DOLENJA VAS, TISKARNA P&G
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke