Tek po lončarijiObjavljeni so rezultati, fotografije in filmček 15. Teka po Lončariji.
 

Tekaška liga

Tekaska liga

Drugi tek 5. rekreativne tekaške lige bo v torek, 30.5. ob 19:00. Vabljeni
 

Nogomet

Prvomajski turnir

Zmagovalec 25. prvomajskega turnirja je Okrepčevalnica ŠILC.
 
 
 

1. tek rekreativne tekaške lige 2017

V torek, 16.5.2017 je 62 tekačev v moških in ženskih kategorijah odteklo 1. tek za že 5. Rekreativno tekaško ligo 2017. Tekaška liga tudi to leto poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti.

V moški kategoriji do 17 let je zmagal Matej Dečman iz Ribnice, v ženski pa Ribničanka Monika Bartol, ki je bila s časom 14:06 tudi absolutno najhitrej ... 
 

5. rekreativna tekaška liga

V torek, 16.5.2017, bo ob 19.00 start prvega teka 5. rekreativne tekaške lige pri sv. Marjeti.

Vljudno vabljeni. 
 

25. prvomajski turnir v malem nogometu

V ponedeljek, 1. 5. 2017, se je odvijal 25. turnir v malem nogometu. Tekmovanja se je udeležilo 12 ekip. Slavila je ekipa Okrepčevalnica Šilc, drugi so bili Posvečeni, tretji pa FC Brlog.

Rezultati

 

SlikeSponzorji:

vzajemna   riko
   
       
    perskindol    
     
 
   
Ostali: MEDICALL, AGEKO, AVTOHIŠA ŠILC, KOVING, BITIS, ELDAMEDO, ARKO MATJAŽ - inox ograje po meri, GASILSKI SEKTOR DOLENJA VAS, TISKARNA P&G
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke