Tek po lončarijiVabljeni na 15. tek po Lončariji v soboto 2.7.2016
 

Tekaška liga

Tekaska liga

Zadnji tek rekreativne tekaške lige bo v sredo, 15.6. ob 19:00. Vabljeni
 

Nogomet

Prvomajski turnir

30.4. je potekal 24. tradicionalni turnir v malem nogometu! Zmagala je ekipa Lončarske.
 
 
 

Tek po Lončariji - vabilo

Tudi tokrat bo prvo soboto v juliju (2.7.2016) zelo pestro, saj bo Športno in turistično društvo Lončar zopet poskrbelo za enega najodmevnejših športnih dogodkov. To je jubilejni 15. tek po Lončariji!! Tokrat še boljši oziroma najboljši do sedaj! Zakaj?
- ker boste vsi udeleleženci poleg pogostitve prejeli odlična darila
- ker bo poskrbljeno za vse generacije (otroški teki na 300 in 600 ...


 
 

4. tek rekreativne tekaške lige

16.6.2016 je bil na razporedu še zadnji (četrti) tek Rekreativne tekaške lige 2016, ki poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti. Tekaška liga, ki poteka pod okriljem Športno in turističnega društva Lončar je številčno obiskovana tako iz strani tekačev kot »navijačev«.

Zadnjega teka se je udeležilo 42 tekačev v moških in ženskih kategorijah.

Med najmlajšim ... 
 

3. tek rekreativne tekaške lige

V sredo, 2.6.2016 je 40 tekačev v moških in ženskih kategorijah odteklo 3. tek za Rekreativno tekaško ligo 2016.
V moški kategoriji do 17 let je zmagal Matevž Petek iz Lipovca, v ženski pa Naja Ilc iz Prigorice. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Andraž Žalec iz Dolenje vasi, med ženskami pa Sara Cimprič iz Prigorice. V kategoriji od 30 do 39 je med moškimi zmagal Tomaž Petek iz Li ...


Sponzorji:

vzajemna   riko
   
       
    perskindol    
     
 
   
Ostali: MEDICALL, AGEKO, AVTOHIŠA ŠILC, KOVING, BITIS, ELDAMEDO, ARKO MATJAŽ - inox ograje po meri, GASILSKI SEKTOR DOLENJA VAS, TISKARNA P&G
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke